Kompanija Pertini je lider na tržištu igračaka od 1990. godine. Za svo to vreme postojanja, kompanija je napredovala i postala jedna od najuticajnijih i najinovativnijih kompanija u regionu. Svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama, Pertini postavlja standarde već dugi niz godina. Posle 20 godina poslovanja, Pertini brend je i dalje sinonim za kvalitet, zabavu i igru!

Kao renomirana kompanija, Pertini je oduvek diktirala trendove na polju distribucije i proizvodnje igračaka. Jedna je od najmoćnijih i najuticajnijih kompanija koje se bave uvozom i distribucijom dečijih igračaka. Pored Pertini brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim standardima, kompanija Pertini je generalni distributer preko 30 svetski poznata proizvođača visokokvalitetnih dečijih igračaka i opreme.

Kao odgovoran, kooperativan poslovni partner, ali pre svega, zbog renomiranosti Pertini brenda, kvaliteta i raznolikosti asortimana koji nudimo, uspostavili smo, od osnivanja do danas, saradnju sa najeminentnijim i uticajnijim preduzećima, trgovinskim lancima i obrazovnim i specijalizovanim dečijim institucijama.

Više informacija o asortimanu i aktuelnim akcijama potražite na: www.pertinitoys.com i facebook.com/Pertinitoys